Model PlayStation: PSP Slim & Lite
Wysłany: 2008-01-23, 18:41 Najnowsze zakupy
Temat, w którym możecie sie pochwali najnowszymi zakupami (obojętnie jaka dziedzina).
Ja dzisiaj kupiłem od kumpla Shotguna Remington M47 za 30zł Oczywiście replika . Tanio kupiłem, bo używa go dwa miesiące, a mam przeszło połowę taniej. Spokojnie strzela 50 metrów No i przebija kartony
A kilka dni temu zamówiłem(i już mam) kartę graficzną Radeon HD3850 512MB.
Pochwalcie się swoimi najnowszymi zakupami
_________________ Pomagam tylko na forum - od tego ono jest. Jeśli dostanę wiadomość z prośbą o pomoc - zignoruję.
Model PlayStation: SCPH-102C & SCPH-77004 Pomógł: 2 razy Posty: 163
Wysłany: 2008-01-25, 23:06
A ja kupiłem sobie słuchaweczki KOSS SPARK PLUG
Słuchawki po prostu rozwalają łeb swoim basem. Zwykłe słuchawki douszne a grają jak jakieś studyjne Jeżeli chcesz kupić nowe słuchawki (douszne) to bierz te KOSS'y i wal Creative które są w tej samej cenie.
_________________ Zarejestruj się na forum. To trwa mniej niż 20 sekund* !
*potwierdzone naukowo LFS na GranTurismo.com.pl? Czemu nie! Więcej info tutaj
Wysłany: 2008-01-26, 13:56
Kamil 13 napisał/a:
Chyba nie słyszałes EP-630 od Creativa. Miałem podróbki i grały fajnie, a co dopiero oryginały.
Ja nie wiem co ludzie mają do Creative...
pisząc zdanie aby walić Creativy miałem właśnie na myśli EP-630. Miałem okazje mieć je w uhah ale jakoś kossy bardziej mi się widzą.
Dałem za nie 42 zł (50zł z wysyłką), więc cena bardzo zbliżona do EP-630.
Model PlayStation: PSP Slim & Lite
Wysłany: 2008-03-19, 16:39
No to chyba ciekawe sluchafony . Jak będe miał kasę to sie nad nimi zastanowie - kazdy, kto porównywał EP630 i te KOSSy (takze na innych forach) mówił, że kossy są lepsze. A cena ta sama co EP630 .
Ostatnio kupiłem drugi numer miesięcznika Top Gear, polecam, bo za 4zł dostajemy ekstra miesięcznik, który ma około 180 stron. Wypas!
Wysłany: 2008-03-21, 12:50
Przed wczoraj stanąłem przed dużą półką z gazetami, w kieszeni miałem akurat 5 zł i chciałem sobie kupić Komputer Świat (3,90) i patrze Top Gear, grube w uj to i też za 3,90. Kupiłem KŚ ale chyba zaraz pójdę kupić Top Gear : D