Model PlayStation: PS2 Slim
Wysłany: 2010-04-11, 11:06 Nasze ulubione trasy w GT3
Witam wszystkich!!! A to dlatego że jestem nowy na tym forum. (jakby ktoś nie wiedział) Jak widzę jest tu mało tematów o GT3 (moja ulubiona część, grałem w GT4)
No więc krótko zwięźle i na temat:
Jakie są wasze ulubione trasy w GT3 i za co je lubicie?
Moją ulubioną jest Grand Valley Speedway. (normalny i reverse) Jego wersja w GT4 mi się, mówiąc delikatnie nie spodobała. Za to ta w GT3 ma drzewka Reverse ma piękny zachód słońca, no i ogólnie ma w sobie to coś przez co ją lubię
Model PlayStation: PS2 PS3
Wysłany: 2010-04-15, 12:40
Siemanko:)
Tez lubie chyba bardziej gt3 od gt4 ale dano nieralem w 4.. badz co badz kazda z tych czesci ma plusy i minusy.
co do tras, heh, grand valley jest taka rasowa, wypasiona taki prawdziwy mega tor
ja lubilem kiedys trail mountain ale juz na niej niejezdze, lubie complex string, midfield, laguna seca(choc nieczesto tam bujam) tokyo, oraz najwazniejsza..
Special stage router 11 !!!! ta trasa tyo marzenie dla kazdego driftera tak samo jak complex ale ta to prawidzwy tor, i piękne widoki. Za co poszczegolne??. ;]
Grand valley za świetne zakręty ktore sie nienudzą dluga prosta i super przeciazenie po tej prostej =D
trial za górki i fajne skróty, complex bo jest stworzona do testpowania wozow i kazdym na niej jezdzilem zktorych mam(pczywiscie bez systemow) i zabawa jest swietna, np na special 11 niemozna zrobic tego co w colpexie;) więc jest super.
midfield bo ma zarombistą sto osiemdziesiątke(zakret 180 stopni) i dobre manewry mozna na szykanach łądować. i wbrew pozorom ze to niby taka latwa i krotka tarsa jazda po niej dl agoscia hardkorwego co nieczesto uzywa hamulca jest trudna(bez wyjechania poza tor !!!)
laguna seca bo to chyba najbardziej znnany tor w ameryce(i w angli?? czy na odwrot) za świetne "zjazdy" oraz po porstui wymarzona linie startową.
tokyo, tam niestety bardzo opclacalne jest jechanie po bandzie wtedy znaaaacznie szybciej sie pokonuje zakrety ale wlasnie ja lubie za to ze bez tego je bardzo fajnie sie pokonuje, drift rowniez jest tam swietny, wszechtronna trasa choc czasem brakuje trawki czy zwirku.
route 11 to juz powyzej oraz za ostatni wyjsciowy zakręt, piękną nawirzchnię i zwyczajnie niesamitowite 180tki